시간 7/10 (일) 7/11(월) 7/11(월) 7/13(수)
08:30-09:00
(30 min)
Opening Ceremony
09:00-09:45
(45 min)
Plenary Session 1
Kathy SAHNER
Plenary Session 2
Michael RAMSEY
Plenary Session 3
Chong Ook PARK
09:45-10:05
(20 min)
Coffee Break Coffee Break Coffee Break
10:05-12:05
(120 min)
Oral Presentation 1 Special Sesison 1 Oral Presentation 4 Special Sesseion 3 Oral Presentation 7 Special Session 4
Metal Oxide
Gas Sensor (I)
Si/Conductive Polymer Gas Sensor Liquid Sensor (I) Emerging
Gas Sensors (I)
Signal Processing and Analysis (I) Sensors
for Public Safety (I)
Metal Oxide
Gas Sensor (IV)
Electrochemical
Gas Sensor
Biosensor (III) Sensor System and Application (II) Carbon Based
Gas Sensor
Sensors for Human Health and Breath Analysis (I) Metal Oxide Gas Sensor (VII) Emerging
Gas Sensors (IV)
Liquid Sensor (III) Conversion Sensor Emerging Chemcial Sensor Measurement and Standardization
12:05-13:25
(80 min)
Registration
(13:00-19:00)
Lunch Lunch Farewell Session
(12:05 ~ 12:10)
13:25-15:10
(105 min)
Oral Presentation 2 Special Sesison 1 Oral Presentation 5 Special Sesseion 3
Metal Oxide
Gas Sensor (II)
2D Material
Gas Sensor (I)
Biosensor (I) Emerging
Gas Sensors (II)
Signal Processing and Analysis (II) Sensors
for Public Safety (II)
(13:25-14:05)
Metal Oxide
Gas Sensor (V)
Automative Exhaust Biosensor (IV) Sensor System and Application (III) Emerging
Gas Sensors (III)
Sensors for Human Health and Breath Analysis (II)
15:10-15:30
(20 min)
Coffee Break Break
(14:05~14:20)
Coffee Break
15:30-17:30
(120 min)
Oral Presentation 3 Special Sesison 2 Oral Presentation 6 Special Sesseion 3
Metal Oxide Gas Sensor (III) 2D Material
Gas Sensor (II)
Biosensor (II) Sensor System and Application (I) Mechanism and Modeling Taste Sensor and Electronic Tongues
(14:20~17:20)
Metal Oxide
Gas Sensor (VI)
Liquid Sensor (II) Biosensor (V) Optical
Gas Sensor
MEMS Sensor Sensors for Human Health and Breath Analysis (III)
17:30-18:50
(80 min)
Poster Session 1
Chemical & Biochemical Sensors
Poster Session 2
New Sensor Systems
18:30 ~ Steering Comm. Meeting
(19:00~)
Gala Dinner
(19:00-21:00)